De Zaan – ZPB H&L Productions

Afgelopen weekend stond er voor de dames van ZPB H&L Productions een zwaar dubbel weekend op het programma. Vorige twee wedstrijden waren de dames dichtbij een overwinning, waardoor ze dit weekend vastbesloten waren punten te pakken.

Op zaterdag 17 februari speelden de dames tegen ZV de Zaan in Zaandam. Eerder werd er dit seizoen thuis nipt verloren met 4-6. De dames begonnen met een snelle 0-1 voorsprong, afgerond door Cyntha Schouten. Kort daarna stond het al snel 1-1. Eventjes ging het gelijk op, maar na de 3de periode stond het 7-3. Na een meer gelijke 4de periode eindigde de wedstrijd in 9-4 in het voordeel van ZV de Zaan.

Doelpuntenmakers ZPB:

Cyntha Schouten (3x) en Manouk van Neutegem

Cyntha Schouten

Widex GZC Donk – ZPB H&L Productions

Zondagavond mochten de ZPB-dames aantreden tegen Widex GZC Donk in Gouda. Met de wedstrijd van gisteren in hun benen begonnen de dames slap aan de wedstrijd, waardoor het halverwege het tweede part al 6-1 voor Donk stond. Vervolgens maakte ZPB hun tweede doelpunt via mooie manmeer afgerond door Lisette van den Burg. ZPB kwam ondanks twee 5 meters niet meer tot scoren en konden zich niet meer herpakken, waardoor de wedstrijd eindigde in 12-2 in het voordeel van Widex GZC Donk.

Doelpuntenmakers ZPB:

Manouk van Neutegem en Lisette van den Burg

Manouk van Neutegem 

Tekst; Krijn van Baarle, Foto’s; Katrin Peijer