Afgelopen zaterdag was het weer zover, het jaarlijkse ZPB-minipolo toernooi voor kinderen van 6 tm 9 jaar werd gehouden in ons eigen Inge de Bruijn-zwembad.

14 Teams van verenigingen uit de regio waren aanwezig en konden zowel zwemmende als lopende partijtjes minipolo spelen, de meeste teams wel 5 partijen.

Tjonge jonge wat een geluid kwam ervan uit het wedstrijdbad wat in vier gelijk speelvelden verdeeld was , vol met fanatieke kinderen die super hun best deden om de bal in het doel van de tegenpartij te gooien. Tussendoor konden deze kinderen weer op krachten komen door wat fruit te eten wat ter beschikking werd gesteld door 4 FRUITSCOMPANY en natuurlijk en warme douche ?

Wat een inzet, nou dat beloofd wat voor het volgende seizoen als de kinderen competitie gaan spelen bij de E. Echte Toppers.

De wedstrijden duurde 8 min en werden geleid en gefloten door onze geweldige jongens van onze B, C en D jeugd, waarvoor natuurlijk hartelijk dank, tevens de meiden die een minipolo-team hebben gecoached. Hun eerste ervaring in het coachen van onze aanstormende talenten. Enkele moeders konden onze vaste krachten Maarten en Jos achter de bar bijstaan zodat de mensen die wat wilde bestellen goed geholpen werden.

Wij van de organisatie zijn erg blij dat het ZPB-minipolotoernooi wederom een leuk en gezellig samen zijn was van de kinderen uit de regio.

Hieronder enkele sfeerbeelden die door onze Katrin die door tomeloze inzet een ieder toch op de gevoelige plaat weet te vangen.

Voor alle foto’s van Katrin kijk je –>https://www.flickr.com/gp/145847816@N07/Q20HdF<–