Zondag 8 april zijn enkele zwemmers van ZPB weer naar het Hofbad in Den Haag gegaan voor de Ranomicup. Dit is een wedstrijd die in de pauze van de Swimcup wordt gezwommen; een leuke test voor het 50meterbad-seizoen.
Aan de Swimcup nemen verschillende toppers deel. Zo zagen we bij aankomst in het zwembad meteen Ranomi die aan het uitzwemmen was.
Minioren en jongste junioren uit heel het land waren hier aanwezig om met elkaar de strijd aan te gaan.

Onze zwemmers Muriël, Estelle, Bas, Coen en Tibbe zwommen allemaal prima tijden. Veel PR’s werden aangescherpt en er waren ook podiumplaatsen voor Estelle (3e 50m vlinder), Bas (2e 100 vrij, 3e 50 vrij), Coen (3e 100 School).

Na afloop mochten we op de tribunes kijken naar de swimcup-finales, superleuk. Nu konden we Ranomi zien racen op de vlinderslag.

coaches: Manouk ,Erik, Clementine