Vanaf aanstaande 14 mei gaat het zomerrooster in. Omdat voor de meeste leden de competitie er op zit doen we het met z’n allen wat rustiger aan. Er zijn natuurlijk uitzonderingen want voor sommige leden zijn er nog belangrijke wedstrijden te zwemmen en/of spelen. Hier is zo veel mogelijk rekening mee gehouden.

In de bijlage (Zomerrooster 14 mei tm 29 juni 2018) het zomerrooster voor zowel de zwem- als de waterpolotrainingen. Dit rooster gaat in op maandag 14 mei en loopt door tot het einde van het seizoen. Bekijk het schema goed, want de dagen en tijden waarop de trainingen zijn, kunnen per week verschillen.

Vanaf 14 mei traint de waterpolo jeugd in de nieuwe samenstelling voor volgend seizoen. Dus, wanneer je volgend seizoen bijvoorbeeld van de D- naar de C-jeugd gaat, volg je vanaf 14 mei de trainingen van de C. Dit is in het schema aangegeven met de toevoeging “nieuw”.

Omdat er nog een aantal NK toernooien en bekerfinales gespeeld moeten worden, wordt er door een aantal teams ook nog getraind in de oude samenstelling. Dit is in het schema aangegeven met “oud”. In die gevallen moet je dus met je team van dit seizoen trainen.

Heb je vragen over het waterpolo schema, neem dan contact op met je trainer of email naar waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl