Binnenkort verloopt de termijn van onze huidige secretaris Kevin van Bommel en -aangezien hij zich in gaat zetten voor de gemeenteraad- zijn we op zoek naar een vervanger (m/v). Wil jij je inzetten voor ZPB? Laat het ons weten via bestuur [at] zpb [dot] nl.

Je zal je afvragen wat een secretaris doet. Deze vervult een belangrijke rol in het dagelijks bestuur. Hij/zij houdt de binnenkomende stukken bij, bereidt de vergaderingen voor en zorgt voor opvolging op actiepunten. Nauwkeurigheid is dus een belangrijke eigenschap. Als lid van het dagelijks bestuur komen alle bestuurszaken langs: afstemming met gemeente, andere verenigingen, de knzb en leden, maar ook problemen binnen en buiten de club. Het bestuur treedt gezamenlijk in goed overleg op, dus je doet dit niet alleen. Daarnaast hebben we Kevin bereid gevonden om te zorgen voor een goede overdracht.

Heb je interesse? Ken je iemand die je wilt voordragen? Laat het ons weten via bestuur [at] zpb [dot] nl!