Afgelopen week zijn 180 deelnemers de zwem4daagse in Barendrecht gestart! Het was een gezellig en sportief evenement waar jong en oud aan mee hebben gedaan. Na 4 dagen zwemmen zijn de zwemmers beloond met een medaille. 90 deelnemers zwommen dit jaar de zwem4daagse voor de eerste keer, maar er zwommen ook 3 deelnemers al voor de 8e keer mee.

Graag willen wij alle vrijwilligers die zich tijdens de zwem4daagse hebben ingezet bedanken voor hun hulp. Ook een speciale dank aan de sponsors De Weypoort, Bakkerij Pot, Blue Basement, Vijfvinkel en ID Bad Middenbaan, die door hun bijdrage het mede mogelijk hebben gemaakt om de zwem4daagse te kunnen organiseren.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige week. Dankjewel dat jullie er waren en we zien jullie graag volgend jaar weer!

Astrid, Rianne en Peter

Noot van de redactie: na een klacht van een lid hebben we de foto verwijderd.