Dominick de Waal begon afgelopen woensdag aan zijn internationale carrière. Zijn eerste echte toernooi was in Nice waar het Europees jeugd kwalificatie toernooi werd gehouden.

Na 2 oefenwedstrijden in Mechelen en een lang weekend in Duitsland voor wat oefen wedstrijden tegen het Duitse zevental begon afgelopen donderdag het echte werk.

De eerste wedstrijd tegen Wit Rusland won het team van Zeno Reuten overtuigend met 5-15. Vrijdag wachtte Kroatië maar met 13-20 waren die een maatje te groot. Spanje was dezelfde dag ook een maatje te groot, deze werd helaas ook verloren met 13-8. Zondag speelden de jongens de laatste wedstrijd tegen Frankrijk in het hol van de leeuw. Onder toeziend oog van onze eigen Matthijs de Bruijn werd deze wedstrijd gewonnen met 9-14. En daarmee heeft deze groep zich gekwalificeerd voor het EJK in Bulgarije deze zomer. Wat een prestatie.

Een terechte trotse Dominick met onze eigen Mathijs de Bruijn en zijn gezin

Dominck heeft buiten het zwembad en hotel niet veel gezien van de omgeving maar het was een super leuke ervaring voor hem.

Dominick en natuurlijk de rest van dit team van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat en we gaan je/jullie volgen in de aanloop naar het EJK maar ook zeker de komende zomer tijdens dit toernooi in Bulgarije.