De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de versterking van het technische hart van de vereniging met als resultaat een technische commissie. Deze commissie zal in nauwe samenwerking met de bestaande zwem- en waterpolocommissie gaan functioneren en zich richten op het stimuleren en bewaken van de ZPB speelstijl, stijl van trainen, talentontwikkeling en het heropbouwen van de topsportcultuur. De commissie wordt bemensd door ZPB-ers met een veelal lange en indrukwekkende staat van dienst, mensen waarvan het vast staat dat ze verstand van zaken hebben en de nodige ervaring kunnen inbrengen. Het gaat om zowel leden met een zwemachtergrond als leden met een waterpoloachtergrond, zodat er ZPB breed gewerkt kan worden aan samenhang daar waar het zin heeft. De TC gaat vanaf heden van start en aanspreekpunt is voorlopig Patrick Slobbe. De namen van de andere leden zullen binnenkort bekend gemaakt worden, er worden nog enkele gesprekken gevoerd.