Begin augustus vroegen wij om financiële hulp voor lijfsbehoud in de heren-eredivisie.
Ook kondigden wij toen de komst van onze businessclub aan. Sommigen van jullie zijn al lid, of gaven aan het te willen worden en anderen zijn mogelijk gewoon geïnteresseerd. Hier vindt u de flyer van de ZPB Businessclub. Tijdens het afgelopen bedrijventoernooi op 14 september zijn ze uitgedeeld en nu treffen jullie hem in digitale vorm aan. We hopen op vele aanmeldingen!
 
Onze eerste activiteit, toegankelijk voor iedereen, is volgende week donderdag 3 oktober om 20:00 in ons clubhuis bij het Inge de Bruin Zwembad. We zullen dan een spelerspresentatie houden.
Onze inspanningen om het eerste van de heren te versterken zijn namelijk geslaagd.
Zowel Neven uit Kroatië als Stefan uit Montenegro hebben onze selectie versterkt.
 
De heren coach Zoran Stanisic zal zijn selectie aan u presenteren.  Ook onze nieuwe dames coach Jim van Es zal enkele van zijn speelsters introduceren. Onder het genot van een drankje en een borrelhap kunt u luisteren en vragen stellen. Aansluitend zal de herenselectie om 21:00 uur aan haar training beginnen waar wij ook een kijkje nemen. De borrel gaat uiteraard nog even door.
 

We hopen velen van jullie te verwelkomen en denken er een geslaagde avond van te maken!

In oktober volgt dan het bekerweekend voor de heren ( zaterdag 12 en zondag 13), altijd extra spannend want in twee wedstrijden moet een beslissing vallen. De tegenstander is MNC Dordrecht dus een mooie “burenstrijd”. De dames spelen nog een thuiswedstrijd op de 12e.
Genoeg mogelijkheden voor ons hieraan een of meerdere activiteiten te koppelen.
Zet maar vast een kruisje in je agenda. Later meer informatie!

 
Tot donderdag 3 oktober!
 
Namens de Businessclub:  Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim