Beste clubleden, ZPB heeft de wens om een nieuwe keuken in het clubhuis te realiseren.

Om geld hiervoor in te zamelen doen wij mee aan de “Samen voor je Club” actie van de VriendenLoterij!

Met de opbrengst van dit project kunnen wij namelijk nieuwe apparatuur en een nieuwe inrichting aanschaffen, en daarom vragen we om jullie hulp.

Op donderdagavond 28 november 2019 tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor ZPB

Als je meespeelt:

  1. De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club.
  2. Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.
  3. Je krijgt een leuk welkomstgeschenk

Natuurlijk kun je het ook van te voren aangeven als je mee wil doen met de Vriendenloterij, graag zelfs !!!!!

Ook als je al lid bent van de Vriendenloterij, kun je je lot om laten zetten zodat de helft van je inleg bij ZPB terechtkomt !! **

Dit geldt niet alleen voor de leden van ZPB maar ook als je familie, vrienden of kennissen hebt die al meespelen of mee willen spelen probeer ze dan over te halen voor ZPB mee te doen.

Het is fijn als je dat van te voren even wil laten weten. Stuur in deze gevallen een mailtje met naam en telefoonnummer van degene die we mogen benaderen naar bestuur [at] zpb [dot] nl en dan bellen we 28 november op.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de nieuwe keuken in het clubhuis kunnen realiseren. Help jij ons mee?

We rekenen op jullie steun.

Met vriendelijke groet,

Micky Willekens
Namens het bestuur van ZPB