Aan het begin van het seizoen werden de jongens en meiden van DG1 uitgedaagd door hun coaches om zelf sponsors te vinden voor eenzelfde shirt en broekje, hun eigen teamtenue.

Na 1 maand wilde ze minimaal 5 sponsoren hebben om ook kleinere ondernemers de kans te geven mee te sponsoren. Maar wat bleek er kwamen er wel 8 over de brug om het tenue mogelijk te maken.

Inmiddels hebben ze de mooie ZPB-tenues ontvangen. En het kan niet anders dat de tegenstanders onder de indruk waren. Want de eerste wedstrijd met de nieuwe tenues werd gewonnen met de onwerkelijke uitslag van 40-0!!!

Fortune Coffee, Ziezo Kleur-, Stijl en Imagocoaching, Ouwens Auditing & Advies, Baas B.V., Colourcards, GrafiSjopMarjo, Flexibo en Kinderkleding ’t Schaapje hebben een mooi plekje op de rug van de shirts gekregen.

Sponsers op de rug

Fortune Coffee 
Goede koffie hoef je niet ver te zoeken! Fortune Coffee is dé koffieleverancier voor jouw bedrijf met één contactpersoon altijd dichtbij. Door de uitstekende service zit je nooit zonder koffie. Zowel de koffie als de automaat zijn afgestemd op de voorkeur en de situatie in jouw bedrijf. Anko, Mariska en Jorden (Fortune Coffee regio Rijnmond) leveren graag kwaliteit; in de koffie, service en het contact. Ze staan elke dag voor je klaar met veel plezier en passie.
Ben je benieuwd wat Fortune Coffee voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens onze website Fortune.

Ziezo Kleur-, Stijl en Imagocoaching

Een eerste indruk is slechts in enkele seconden gemaakt. Dus wil je je van je allerbeste kant laten zien door jouw positieve en stijlvolle uitstraling. Of het nu voor een sollicitatie is of voor een andere gelegenheid. Ziezo gaat samen met jou op zoek naar een imago dat aansluit bij jouw uiterlijke alsook innerlijke kenmerken. 
Een unieke workshop met vriendinnen  rond kleur, stijl of imago maar een opleiding voor professionals (kleurenconsulent of stylist) behoort ook tot de mogelijkheden. Een bedrijf kunnen ze ook helpen met een eigen stijl en imago. Geinteresseerd? Op hun website staat meer informatie. ziezokleurenstijl.be.

Ouwens Auditing en Advies 
Bedrijven, zorginstellingen, gemeenten en overheidsbedrijven willen dat hun klanten tevreden zijn over hun producten of diensten. Met een kwaliteitscertifcaat laten ze zien dat ze goed presteren.
Ik adviseer organisaties hoe je de kwaliteit in het bedrijf duurzaam kunt verbeteren en het certificaat kunt verkrijgen en houden. Daarnaast help ik bij vragen over hoe je het gedrag van medewerkers meer kunt richten op de kwaliteit van hun producten of diensten.  Vaak word ik gevraagd voor het inrichten van interne audits. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in dit vakgebied.
Arie Ouwens

Baas B.V. levert zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Allemaal op het gebied van energie, water en data. Daarbij staan onze medewerkers centraal en zorgen ervoor dat de eindgebruiker thuis kan genieten van comfort. Zo kan iedereen kijken naar zijn favoriete serie, bellen met familie, een verlichte huiskamer en een warme douche hebben, kokkerellen op het gasfornuis en altijd vers drinkwater uit de kraan krijgen.
Hier zijn wij trots op. Onze medewerkers maken het verschil en wij hanteren daarvoor de Medewerkers-Service-Winst filosofie. Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn daarbij de sleutel tot ons succes. Het omarmen van de kanjers van ZPB DG1 hoort daar ook bij.
Namens de medewerkers van Baas B.V. succes dit seizoen! baasbv.nl

Colourcards maakt (hoogwaardige) kleur- en staalkaarten. Het stansen van stoffen en het plakken van stoffen op kleurkaarten zijn de voornaamste werkzaamheden. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op colourcards.nl.

GrafiSjopMarjo verzorgt drukwerk van A tot Z. Heb je een idee voor een logo, brochures of huisstijl maar weet je niet hoe je dat digitaal krijgt en/of uiteindelijk op papier krijgt?
Ook voor een nieuwe website kun je bij GrafiSjopMarjo terecht.
Kijk eens op grafisjopmarjo.nl voor alle mogelijkheden.

Flexibo is een adviesbureau die zich richt op het ondersteunen van organisaties en instellingen (m.n. Publieke domein) voor wat betreft (financiële) organisatievraagstukken, sturingsvraagstukken en bedrijfsvoering. 

Kinderkleding ’t Schaapje is de gezelligste winkel van Barendrecht en omstreken voor de hipste & trendy kinderkleding! Met merken als Indian Bluejeans en Nik&Nik.Neem eens een kijkje op de Middenbaan of op de website tschaapje.nl

Alle ondernemers bedankt namens Lotte, Storm, Vera, Isa, Tim, Skye, Merijn, Esmee, Dominique en coaches Jakline en Vincent!

ZPB DG1