Zaterdag stonden er nog drie wedstrijden op het programma. De Dames 1 en 2 speelden thuis tegen de Polar Bears en Heren 2 speelde uit in Leiden. Helaas geen punten gepakt. Wat vermeldenswaard is, zijn onze jeugdige debutanten (uit de C). Dominick de Waal heeft al een aantal wedstrijden in het tweede erop zitten.

Bij de Dames 2 debuteerde afgelopen weekend Jara Kraak nadat de week ervoor Luna van Hoff in het eerste debuteerde. Beide meiden wonnen vorig jaar nog met de DG1 (onder13!) het NK. Uit de B debuteerde Hulya Akin vorige week in het eerste; keepster Samantha Kooij ligt al regelmatig onder de lat bij het tweede. De jeugd heeft de toekomst schreven we al eerder.

En nu komt de kerst en de jaarwisseling eraan. Dagen om met elkaar door te brengen. In diverse gevallen zijn dit toch ook nog kleine ZPB-feestjes gezien de vele zpb-families en vriendengroepen. Ook nog een toernooi op 28 december in Eindhoven en een te bezoeken dames-interland tegen China op dezelfde dag in Rotterdam.
Wij wensen jullie in ieder geval hele fijne dagen!

Overigens is het officiële inschrijven voor de Businessclub pas recent gestart, dus moet je je nog inschrijven aarzel niet!
Daarnaast kunnen we ook nog steeds nieuwe leden gebruiken, eenieder is van harte welkom. Ook niet ondernemers die toch geïnteresseerd zijn! Voor € 450 per jaar ben je lid, steun je de club en geniet je van diverse uitjes.
Volgende week geen nieuwsbrief. Zet je volgende wel in de agenda: Op 4 januari beginnen we 2020 met de nieuwjaarsreceptie én het Nieuwjaarsmixtoernooi (inschrijven in het clubhuis of een mailtje naar de feestcommissie) en aansluitend de White Party! De Dames spelen hun eerste wedstrijd op 11 januari en de Heren op 18 januari.

Het jaar 2019 is voorbij maar het seizoen is pas halverwege. Genoeg te beleven dus in de eerste maanden van 2020!

Tot volgend jaar! Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim