Op het programma van de dames stond een uitwedstrijd in Utrecht. Er werd met een goede focus aan de wedstrijd begonnen. De eerste drie doelpunten van zpb kwamen uit een overtalsituatie. Door het bewegelijke spel, kreeg ZPB ook veel uitsluitingen mee. Maar verdedigend kreeg ZPB door de goede midvoor van UZSC ook veel uitsluitingen tegen. Na twee periodes was het nog erg spannend in Utrecht, het stond 7-5 in het voordeel van Utrecht, maar alles was nog mogelijk. Vanaf de derde periode zwakten de dames uit Barendrecht af en wisten zij niet meer aan te haken bij Utrecht, die net een maatje te groot waren in de laatste twee periodes. Na 3 periodes was de stand 10-6 en uiteindelijk hebben de dames verloren met 16-8. Doelpunten: Karlijn Fokke 5x, Manouk van Neutegem 2x & Daphné van Zijl 1x.
Altijd goed om terug te kijken naar de vorige wedstrijd, maar de focus staat voor dames 1 nu op volgende week, dan moeten de 3 punten in Barendrecht gehouden worden! Dames 1 speelt om 18:40 in Barendrecht tegen Swol dames 1.

En Heren1 begint langzaam weer op oorlogssterkte te komen. Kevin van Baarle en Luuk Blankenburgh zijn hersteld en waren nu en vorige week van de partij. Wietse van Heukelum gaf zijn rentree met 2 doelpunten kleur.

Komende zaterdag is Stefan Porobic er ook weer. De strijd om de beker is verloren maar de strijd in de competitie barst vanaf volgende week weer los. Wedstrijden tegen achtereenvolgens SVH, PSV en de Ham met negen punten pakken als doel! En ondanks het bekerverlies onderstaand toch een paar door Sander geschoten plaatjes om van te genieten.


Ook vermeldenswaardig is de wedstrijd van DG2. Onder leiding van Daisy Schoenmaker en Kevin van Baarle traden zij aan tegen de DG1 van AZC. Het beloofde een pittige pot te worden en dat werd het ook. AZC begon met een voorsprong en hield deze tot in de tweede periode vast. Het stond 5-6. Twee spelers van AZC waren echter inmiddels tegen drie “p’tjes” aangelopen en AZC was met slechts acht spelers naar Barendrecht gekomen. Dus moest men met een speler minder de derde periode in. Onze Barendrechtse meiden en jongens wisten met deze situatie wel raad en zetten de achterstand om in een voorsprong, de wedstrijd werd afgesloten met 12-8.
Doelpunten: Amy Flobbe 4x, Moste Mostert 3x, Daan Borst 2x, Luuk Silvis, Kas Hofman en Laura Booij allen 1x.

Komende zaterdag dus Super Saturday. Dames1 om 18:40 tegen Swol 1894 en Heren1 om 20:00 tegen SVH!

Wilt u nog een wedstrijdbal sponsoren meldt u dan bij businessclub [at] zpb [dot] nl
Tot zaterdag! Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim
(H7 speelt uit in Bergambacht om 18:00, na afloop gauw naar het Inge de Bruin zwembad!)