De komende maanden staan in het teken van talentontwikkeling. Binnen en buiten ZPB zijn veel talentvolle jongens en meisjes op een goede manier bezig met waterpolo. Speciaal voor deze jeugdige groep enthousiaste sporters worden er vier gerichte clinics georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor alle jeugd tussen 11 en 17 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van ZPB om je in te schrijven voor de clinics.

De clinics vinden plaats op 1 maart, 29 maart, 10 mei en 17 mei van 16 uur tot 20 uur. Deelname kost 30 euro per clinic, maar als je je gelijk inschrijft voor alle vier de clinics betaal je maar 25 euro per clinic. Je kan je aanmelden door het bedrag over te maken aan NL42RABO0104290692 onder vermelding van je naam en de data van deelname. Eten en drinken wordt niet verzorgd, dat moet je zelf meenemen.

De clinics behandelen vier gerichte onderwerpen: balcontrole, pressing, midvoor/midachter en schieten. Heb je vragen? Richt je tot de Technische Commissie: tc [at] zpb [dot] nl.

Flyer-clinic-ZPB-BALCONTROLE

Flyer-clinic-ZPB-PRESSING

Flyer-clinic-ZPB-MIDVOOR

Flyer-clinic-ZPB-SCHIETEN