Ook wij als vereniging zijn genoodzaakt om maatregelen te nemen ivm het Corona virus. Net als de zwemwedstrijden zijn vanaf nu ook de waterpolowedstrijden afgelast door de KNZB. De trainingen en andere activiteiten binnen de club worden gestaakt tot 1 april. Aanstaande vrijdag gaat dus ook de Bingo avond niet door. Hiervoor gaan we als alles achter de rug is weer een nieuwe datum voor plannen.

We beseffen dat het staken van alle activiteiten vervelend is, maar vragen begrip voor de situatie. Ook wij als vereniging moeten onze verantwoordelijkheid nemen om eventuele verspreiding van het virus tegen te gaan.

Mochten er vragen zijn dan kun je uiteraard mailen met het bestuur. Hou ook de media in de gaten, de site van de KNZB en uiteraard berichten we jullie (ook namens het bestuur) via social media, appgroepen en de site over de situatie.