Na meerdere malen overleg te hebben gehad met de paasheuvelgroep ( hier huren we het Kamphuis van), hebben we helaas moeten besluiten dat we het zomerkamp van ZPB helaas niet door kunnen laten gaan. Helaas zullen we hierdoor wel een kostenpost hebben die we niet opgevuld gaan krijgen maar goed dan zien we later wel.

Het waarom is dat we met te veel kinderen van diverse leeftijden zitten en dat de leiding op gepaste afstand moet blijven. Hoe doen we de tekencontrole, stel er valt iemand hoe doen we dat en dan nog het praktische probleem de slaapzalen.

Wij vinden het echt super jammer dat we dit moeten doen maar we hopen op een volgend jaar waarin we wel kunnen gaan.
Mochten er vragen zijn stuur aub een pb bericht naar Liesbeth de Waal 0634010809.

Hopelijk tot gauw bij ZPB.

Het Zomerkamp team 2020