Op 8 juli zal de Algemene Ledenvergadering van ZPB voor het eerst in de historie digitaal gaan plaatsvinden. Omdat we geen mogelijkheid zien om dit in ons clubhuis of een andere locatie op een goede manier op te zetten in deze tijden van Corona denken we dat dit een goed alternatief is.

Op de Algemene Ledenvergadering zullen een aantal belangrijke beslissingen worden voorgelegd aan de leden zoals de benoeming van een nieuwe voorzitter en de begroting 2020-2021.

Om de vergadering goed te laten verlopen willen we jullie vragen om je vooraf aan te melden. Dit kan vanaf komende week dinsdag via een formulier op de website. Als je de veragdering niet kan bijwonen maar je wilt wel een volmacht geven dan kan dat via het zelfde formulier. Je kan je aanmelden tot maandag 6 juli. Je krijgt dan op 7 juli een uitnodiging voor de digitale meeting toegemaild.