Beste ZPB leden.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er m.i.v. 01-07-2020 versoepelingen van de corona maateregelen hebben plaatsgevonden. Ondanks dat het virus nog niet verdwenen is acht men het toch mogelijk om versoepeling van de maatregelen door te voeren.

Wat veranderd er voor ZPB :

  • Jeugd t/m 18 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand meer te houden tot elkaar tijdens de training in het water, echter nog wel tot de trainers/coaches.
  • Leden van 18  jaar en ouder hoeven geen afstand meer te houden tijdens de training in het water, na de training (direct na de training op de kant) geldt de 1,5 meter regel weer wel.
  • Ons clubhuis mag weer open !! Het clubhuis is inmiddels volgens de nieuwe richtlijnen ingericht. Een overzicht van de te volgen regels staat op de website maar ook in de link. Vergeet de regels niet door te lezen voor je naar het clubhuis komt.

Met ingang van 1 juli is er ook een nieuwe versie van het protocol verantwoord zwemmen van kracht. Ook dit protocol is terug te vinden op onze website. Hierin staan versoepelingen vermeld met betrekking tot het gebruik van de douches, kleedkamers en routing. Deze maatregelen gelden echter nog niet voor het Inge de Bruijn zwembad.

De douches gaan naar verwachting pas over twee weken weer open. Doordat de douches langer dan 6 weken nier gebruikt zijn moeten deze getest worden op legionella, de uitslag van deze test is hopelijk over twee weken bekend. Tot aan de zomervakantie blijven ook de huidige routing en kleedkamerprotocollen van toepassing.

Mochten er nog vragen zijn kun je deze stellen via : bestuur [at] zpb [dot] nl

Vergeet je ook niet aan te melden voor de on-line ALV van 08-07-2020.
Inschrijving ALV 08-07-2020