Zaterdag 26 september was onze eerste minioren- en swimkick- wedstrijd van dit seizoen. Ondanks de extra maatregelen vanwege corona hebben we een leuke en vooral spannende middag gehad. Voor velen was dit de eerste wedstrijdervaring en dat is in het begin vooral heel spannend.

De ZPB kinderen hebben het allemaal ongelooflijk goed gedaan. Esmee, Eko, Ravi, Luuk en Bastiaan moesten zelfs een afstand van 400 meter zwemmen; en allemaal hebben zij deze uitgezwommen!

En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook prijzen. De puntentelling ging dit keer op basis van een klassement waarbij alle afstanden meetelden in het eindresultaat. Medailles waren er voor (goud) Hannah, Marit, Liam en Teun, (zilver) Tessa, Sven, Daan en Lemya, (brons) Thom vd Maas, Bastiaan (5e), Luuk (8e) en Ravi won zelfs een zilveren beker! 

Ik ben als trainer ongelooflijk trots op allemaal!

Nathalie