Afgelopen maandag zijn de volgende maatregelen bekend gemaakt die met ingang van 29-09-2020 – 18.00 uur van kracht zijn met een duur van in ieder geval 3 weken :

Geen publiek bij sportwedstrijden / trainingen.

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij sportwedstrijden / trainingen.

Dit geldt voor de wedstrijden / trainingen van ieder team van ZPB in de komende 3 weken, je komt alleen naar het zwembad om een wedstrijd te spelen of om te trainen daarna ga je direct weer naar huis toe. Als je niet hoeft te spelen of te trainen kom je dus ook niet naar het zwembad toe.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Rij zoveel mogelijk met elkaar mee met zo min mogelijk auto’s.

Sportkantines gaan tijdelijk dicht

Met ingang van 29-09-2020 – 18.00 uur is ons clubhuis dus ook gesloten voor publiek.

Tijdens wedstrijddagen is het clubhuis alleen toegankelijk voor coaches die hun team aan komen melden, scheidsrechters, juryleden en ouders die de taak van gastvrouw/heer vervullen. De bar is gesloten.

Bestuur ZPB