Binnen ZPB is de werkgroep “wedstrijdprotocol” opgericht, deze werkgroep is al weken bezig alles rondom de wedstrijden te regelen en organiseren. De eerste prioriteit hierbij was het veilig laten plaatsvinden van alle wedstrijden. We kunnen inmiddels bevestigen dat de opgestelde protocollen uitvoerbaar zijn nu de eerste twee speelrondes achter de rug zijn.

Nu er voorlopig geen publiek toegestaan is bij onze wedstrijden krijgen wij steeds vaker de vraag vanuit meerdere teams naar een livestream, ook goede bedoelde ideeën om wedstrijden te filmen c.q. te streamen. 

Een livestream staat al lange tijd op de wensenlijst van ZPB en met de huidige omstandigheden lijkt het ook haast onmisbaar, echter heeft dit wat voeten in aarde qua afspraken met zwembad, privacy, etc.  Daarnaast zijn hier best wat kosten mee gemoeid.

Het bestuur wil dit goed geregeld hebben en wil dit ook op een eerlijke manier inrichten. Een livestream moet uiteindelijk, zolang publiek niet toegestaan is, beschikbaar zijn voor alle wedstrijden van ZPB.

Momenteel wordt er binnen de werkgroep alles aan gedaan een livestream voor onze wedstrijden te kunnen realiseren, echter is er nog wat tijd nodig om alles goed te organiseren. Kortom nog even geduld.