Lieve ZPB-ers en vrienden van ZPB!

Het is al bijna weer zover: Online Pubquiz nummer 2 zal op vrijdag 19 maart om 20:00 uur plaatsvinden! Eerder hebben we gecommuniceerd dat de quiz op 12 maart zou plaatsvinden, maar we hopen dat de avondklok in de week van de verkiezingen zal worden ingetrokken. Door de quiz op de 19e te organiseren willen we de kans zo groot mogelijk maken dat iedereen mee kan doen. 

Bedankt!

We willen jullie graag nogmaals bedanken voor een fantastische eerste editie! We hebben onwijs gelachen en weer even kunnen voelen hoe tof een pubquizavondje in het clubhuis ook alweer is. Daarnaast hebben we maar liefst € 700,00 ingezameld dat zal worden gebruikt voor het nieuwe livestreamsysteem. Onze QuizmasterT heeft op woensdag 10 februari aan onze voorzitter de cheque overhandigd. 

Afbeelding met tekst, persoon, person, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

Prijswinnaars

Uiteraard zijn er teams in de prijzen gevallen. De volgende teams zullen hun prijs op de dag van de volgende quiz, dus op 19 maart, van ons ontvangen. Hierover nemen we nog contact met jullie op!

UitslagTeamPrijs
1e plaats2992ZPBBorrelbox deluxe
2e plaatsHanenhokThe NielsonsBorrelbox
Half-time-teaserDe Natte DruppelDrankpakket
Rode lantaarnOenkaboenkaOver-de-datum-clubhuis-pakket
Aanmoedigingsprijs (omdat ze de laatste rondes niet meer konden meedoen, maar naar bed moesten. #hartje)Kyra party (Kyra en Isis)Snoeppakket

Nieuwe quiz

Zoals gezegd zal de nieuwe quiz dus plaatsvinden op vrijdag 19 maart om 20:00 uur. We hopen dat jullie er dan weer allemaal kunnen zijn (en dat Kyra en Isis dan op mogen blijven). We zouden het leuk vinden meer dan 100 deelnemers te hebben dit keer. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Maak iedereen die je kent (ZPB-er of niet) enthousiast voor een heerlijk avondje quizzen! Nodig je ouders, vrienden, ooms en tantes, opa’s en oma’s, of je eenzame buurvrouw uit om gezellig met ons mee te doen. Iedereen is welkom en wij zullen er weer een feestje van maken!

Via deze link kunnen jullie je inschrijven: Online ZPBPubquiz (google.com).

Privacy

We willen jullie vragen om ons toestemming te geven om jullie gegevens te bewaren. Deze zullen uitsluitend voor Pubquiz-informatie worden gebruikt. Laat het ons ook vooral weten als je dit liever niet wil.

Doel

Een nieuwe quiz een nieuw doel! Dit keer zullen we de volledige opbrengst aan de vereniging schenken ten behoeve van een nieuwe licht- en geluidsinstallatie voor het clubhuis. Ons clubhuis is natuurlijk altijd reuze gezellig met goede muziek en gezellige sfeerverlichting, maar deze installaties zijn inmiddels verouderd en drastisch toe aan een upgrade. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we bij de eerste fysieke pubquiz na Corona weer topgeluid en sfeerverlichting hebben!

Thema

Het thema van de avond is: Après-Ski! Ga lekker los door te verkleden en het huis te versieren. De beste en leukste creatie krijgt een prijs! Deze prijs zal in de plaats komen van de half-time-teaser.

Rest ons alleen nog jullie alvast heel veel voorpret te wensen!

Groetjes,

Robert, Astrid, Marlous en Lianne