Zoals iedereen inmiddels weet, mogen we vanaf vandaag weer binnen zwemmen! Fijn dat het weer kan. We blijven er wel naast buiten trainen in het Waal en Weidebad in Heerjansdam. Het weer wordt hopelijk beter zodat we ook dit bad komende tijd ook volledig kunnen benutten.

Op het rooster is het betreffende zwembad er achter aangegeven dus let naast de tijd en team ook op het juiste zwembad. We trainen vanaf afgelopen maandag in de ‘nieuwe’ leeftijdsklassen. Dit heb je als het goed is van je (nieuwe) trainer/coach al gehoord.

Maandag 24 mei is het 2e Pinksterdag dus deze dag vallen de trainingen gelijk uit. Maar we gaan er wel vanuit dat we volgens dit rooster tot aan de zomervakantie kunnen blijven trainen.

Bij de binnentraining horen ook weer (nieuwe) richtlijnen en maatregelen waar we ons aan moeten houden. Lees het door en vul de gezondheidscheck in. Mocht er iemand ziek worden kunnen we snel achterhalen wie we moeten inlichten.