Zaterdag 18 september 2021 is de Grote Clubactie begonnen.

Zoals ieder jaar hebben we de papieren lotenboekjes waarmee jullie langs de buren en familie kunnen om loten te verkopen. Van ieder verkocht lot gaat 80% naar de club.

De totale opbrengst willen we gebruiken voor festiviteiten rondom het 90 jarig jubileum.

Dit jaar staat er voorop het lotenboekje naast je naam een QR-code, via deze code kom je op je eigen persoonlijke verkooppagina van de grote clubactie.

Om deze pagina te activeren moet je de QR code scannen en log je in met de code die vermeld staat op het etiket van het verkoopboekje. Vul ook nog even je emailadres in.

Op je persoonlijke pagina kun je precies bijhouden hoeveel loten je hebt verkocht, je kunt badges verdienen, ook kun je zien op welke plaats je staat in de verkoopmeter.

De QR code kan ook gebruikt worden om loten te verkopen.

De link die hier bij hoort krijg je van je trainer via whatsapp, deze link kun jij dan ook weer doorsturen zodat bv je tante in Groningen ook loten bij je kan kopen.

Mensen die jouw QR code gebruiken kopen dan van jou een lot en deze worden dan bij jouw persoonlijke stand opgeteld.

Ben je een hele enthousiaste lotenverkoper, dan kun je ook proberen om een Superlot te verkopen aan bv een bedrijf. Een Superlot kost 150 euro = gelijk aan 50 loten.

Als iemand een Superlot wil kopen stuur dan even een mailtje naar bestuur [at] zpb [dot] nl dan helpen wij je verder.

Verkoop je 20 loten of meer kun je ook nog leuke prijzen winnen.

Ook voor het team dat de meeste loten verkoopt zijn er prijzen te winnen, denk hierbij aan een VIP arrangement bij een wedstrijd van Dames of Heren selectie.

De volle verkoopboekjes kun je in de schatkist doen die in het clubhuis staat, is het clubhuis gesloten dan kun je het boekje in de brievenbus van het bestuur doen, deze hangt naast het herentoilet.

Is je boekje vol en wil je nog meer loten verkopen dan kun je een nieuw boekje vragen via bestuur [at] zpb [dot] nl of vraag het aan je trainer.

Alle stappen in het kort :

  • Scan je QR-code
  • Log in met je persoonlijke code
  • Vul je emailadres in
  • Verkoop zoveel mogelijk loten
  • Veel plezier !!!