Ook dit jaar organiseert ZPB H&L Productions de Zwem4daagse in het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht.

We doen dit in samenwerking met het Maarten van der Weijden foundation. Dit doel haalt geld op voor het verrichten van kankeronderzoek.

De Zwem4Daagse editie gaat plaatsvinden op maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni 2022.

Er wordt dagelijks gezwommen van 18.00 tot 19.30 uur. Tijdens de Zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers tot en met 10 jaar een afstand van 250 meter. Deelnemers van 11 jaar en ouder zwemmen 500 meter per dag. Als je op 4 dagen jouw afstand hebt gezwommen, krijg je op de laatste dag (donderdag of vrijdag) een medaille.

Kinderen met een A en B-diploma mogen zelfstandig zwemmen. Kinderen met alleen een A-diploma moeten begeleid worden door een volwassene.

De kosten voor deelname bedragen € 9,50 voor zwemmers tot en met 10 jaar en € 12,50 voor zwemmers vanaf 11 jaar. Van het inschrijfgeld wordt € 1,00 per inschrijving gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation. Ook staan er gedurende deze week meerdere actie gepland, hier later meer over. Voor meer informatie over de Maarten van der Weijden foundation kijk op www.mvdwfoundation.nl 

We hopen dat je ook dit jaar weer meedoet!

Meedoen?
Geef je op via Zwem4daagse en zoek op Barendrecht.

Geef een antwoord