Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. ZPB H&L Productions doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor het resterende jubileumjaar en de jeugd. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas. 

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook wij als vereniging. We hopen er met z’n allen vol voor te gaan en ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!
Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.

Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het ons om maar liefst 1385 loten met een bedrag van € 3.268,56 op te halen, we hopen dit jaar met jullie hulp ook een groot bedrag op te halen.
Hier zaten ook superloten bij. Dit is zeker voor de senioren een goede manier om onze vereniging te steunen.

Informatie over de (super)loten is verspreid door de aanvoerders en trainers aan alle leden, mocht je niets hebben ontvangen maar wel interesse hebben dan kun je via bestuur [at] zpb [dot] nl ook de nodige informatie opvragen maar op de site van de Grote Clubactie is ook het nodige te vinden.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Kunnen we op jullie hulp rekenen?

Geef een antwoord