Deze commissie houdt zich bezig met eigenlijk alle media. We zorgen voor stukjes tekst met bijpassende foto in de lokale media, website en andere media.
Maar ook de nieuwe website valt onder deze commissie. Dit was allemaal erg veel voor mij, Marjolein, alleen dus heb er 2 tekstschrijvers bij gezocht. We hebben 2 studerende journalisten die gaan helpen. Zij stellen zichzelf hieronder voor.

Hoi Meike hier!

Misschien ken je mij wel van de club. Speel al bij ZPB sinds ik 6 ben. Ik speel nu in dames 1 met nummer 6 en ben vaak in het clubhuis te vinden:)

Ik studeer nu journalistiek aan de FHJ in Tilburg. 
Voor de rest hou ik van afspreken met vrienden , drankjes doen en veel uitgaan💃
Naast school ga ik mij bezig houden met alle sociale media van ZPB. Dit ga ik samen doen met Marjolein en Duncan.
Ik ga jullie op de hoogte houden van alles wat er aan de damesselectie gebeurd (natuurlijk de veel leukere kant). 

Tot in het zwembad 🤽🏻‍♀️

Hallo, voor de mensen die mij nog niet kennen ik ben Duncan Smulders. Ik ben 19 jaar en ik woon al heel mijn leven in het oh zo mooie Barendrecht! Ik speel al sinds mijn 6de waterpolo bij ZPB. Na 7 jaar strijden heb ik eindelijk mijn VWO diploma behaald en ben dit schooljaar begonnen met het volgen van de studie Journalistiek in Tilburg. Naast trainen en naar school gaan, vind ik het ook leuk om met vrienden af te spreken en een drankje te doen. Naast dat allemaal ga ik dit jaar ook mijn tijd vullen als redacteur voor ZPB. Dit doe ik samen met Marjolein en Meike.  Dit zal dus inhouden dat wij jullie zoveel mogelijk up-to-date gaan proberen te houden over hoe de teams van ZPB het doen in hun competities en andere ZPB gerelateerde zaken.  Daarnaast is iedereen vrij om zelf ook een stuk te mogen schrijven en kunnen die opsturen naar prcommunicatie [at] zpb [dot] nl

Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld hebben op wie ik ben en wat ik doe en ik zie jullie graag in het zwembad!

Geef een antwoord