01nov/14

DigiSource

Zorgeloos automatiseren: daar staan wij voor bij Digisource. Of het nu gaat om het beheer van uw ICT-omgeving , de inrichting van uw eigen cloud , de verbindingen waarmee u uw netwerken benadert of de telefonielijnen die u gebruikt; wij begrijpen dat uw systemen 24/7 beschikbaar moeten zijn voor u en uw medewerkers. Daarom is Digisource uw digitale bron voor al deze uitdagingen, zodat u dankzij onze totaaloplossingen geen omkijken heeft naar uw automatisering.

Dankzij ruim vijftien jaar ervaring in automatisering en remote beheer, biedt Digisource talrijke opdrachtgevers de kans om te …

01nov/14

H&L Productions

H&L Productions N.V., gespecialiseerd in het maken van fruit puree en sinds 2012 gevestigd in Rijkevorsel (België). In de productiefaciliteit produceren wij voor klanten in heel Europa en daar buiten.

Met een zeer gemotiveerd team van mensen, werkzaam in de productie en op het kantoor staat H&L Productions N.V garant voor een hoge kwaliteit. In zijn geheel staat H&L garant voor goede kwaliteit fruit tegen een eerlijke prijs waarbij de klant altijd centraal staat, flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

 Het begon allemaal in 1998 toen meneer Heijboer besloot om
01nov/14

Renes BV

De kunst van Renes is om in een berg kunststofafval een designlamp te zien. Om in een container papier de nieuwe bestseller van Kluun te ontdekken. Om uit AGF-afval nieuwe energie te verkrijgen. Om een nieuwe nummer 1 hit te horen in een vrachtwagen vol versnipperde CD’s.

De kunst van recycling in de praktijk? Renes verstaat de kunst om zoveel mogelijk reststoffen, een zo prikkelend mogelijke toekomst te geven. Waardoor de toekomst voor mens en milieu er weer rooskleurig voor komt te staan.…