Club van zestig
U kunt lid worden van de Club van zestig van Z.P.B.
Voor € 60,- per jaar steunt u als vriend of vriendin van ZPB onze prachtige vereniging. Het bedrag kan overgemaakt worden op: rek nummer  NL45INGB0664586368 tnv Stichting Steunfonds ZPB.

Spandoek
Tijdens een wedstrijddag wordt het bad omsingeld door spandoeken van bedrijven in de omgeving. Wil je hier ook tussenhangen dan kunt u contact opnemen met de Stichting Steunfonds ZPB voor de bedragen.

Sponsoren van een uur badwater
U kunt een uur badwater sponsoren voor een bepaald team (of het nu Dames 1, Heren 1 of een jeugdteam is maakt niets uit).

Neem contact op via stichtingsteunfonds [at] zpb [dot] nl voor meer informatie over bovenstaande acties.

 

Ballenactie
Voor € 150 kunt u de wedstrijdbal bij een waterpolowedstrijd sponsoren. Tijdens de wedstrijd wordt uw naam omgeroepen. Na afloop kun je met de spelers en/of speelsters napraten in ons gezellige clubhuis onder het genot van een drankje. Na een korte beschrijving van wat je bedrijf doet of waarom je als particulier wilde sponsoren, ontvang je de wedstrijdbal met handtekeningen uit handen van de coach van het betreffende team.

Lidmaatschap Businessclub
Met onze club willen we bijdragen aan de binding met en ontwikkeling van onze vereniging.
Voor jullie zelf biedt het leuke activiteiten die waar mogelijk ook jullie business versterken. Een lidmaatschap kost € 450 per kalenderjaar, indien ook sponsoring van de vereniging plaatsvindt geldt een kortingsregeling. Wat krijgen je/jullie dan voor een lidmaatschap: 

• Minimaal 1 bezoek aan een uitwedstrijd van zowel de dames als de heren inclusief vervoer, entree voor de wedstrijd en
eten en drinken
• Minimaal 1 Businessclub uitje. Dit zal iedere keer iets anders zijn maar vervoer, eten en drinken inbegrepen.
 
Voor de ballenactie en een lidmaatschap bij onze businessclub kunt u u via businessclub [at] zpb [dot] nl aanmelden en eventueel meer informatie opvragen.